Izvor:
01.12.2019 u 10:08
0

PANKOV: Pokazali smo kvalitet, zadovoljan sam ishodom meča protiv Voždovca!

Fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov bio je zadovoljan ishodom meča protiv Voždovca u 18. kolu Superlige.

Crveno-beli su na svom stadionu pobedili Voždovac 2:0, golovima Marka Marina i El Fardua Bena.

Znamo da je Voždovac ekipa koja ima specifičnu igru, svaki njihov napad kreće od golmana. Čvrst su tim, ne odstupaju od svog stila igre. Uspeli smo da pobedimo odličnog protivnika, koji posebno dobro igra na gostujućem terenu. Savladali su našeg večitog rivala, to dovoljno govori. Mi smo pokazali kvalitet, igrali smo dobro – rekao je Pankov.

Defanzivac Zvezde istakao je da je posebno zadovoljan igrom u drugom delu utakmice kada su imali nekoliko dobrih prilika za gol.

Veoma mi je drago što su nas navijači podržali, navijanje je bilo fenomenalno. Okrećemo se susretu protiv Mladosti iz Lučana. Nema vremena za odmor, već u sredu igramo novu utakmicu. Veoma je bitno da se dobro pripremimo za taj duel i nastavimo pobednički niz i na gostujućem terenu. Očekuje nas gust raspored u narednom periodu. Najbitnije je da dobro odigramo u prvenstvu, a zatim da se posvetimo utakmici koja nas očekuje u Atini protiv Olimpijakosa – zaključio je Pankov.

Izvor: Tanjug
Foto: fudbal.hotsport.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter