Izvor:
10.11.2016 u 22:30
0

Partizan se pojačava: Tri bivša igrača vraćaju se u Humsku, pravi se strašan tim za Evropu!

Prošlog januara Ivan Tomić je doveo osmoricu novajlija, letos u saradnji sa Ivicom Ilijevim još 11, a sad će sportski direktor kluba iz Humske 1 u dogovoru sa šefom struke morati da vodi računa o nekoliko detalja, od kojih su bar tri upečatljiva: da i njemu ispuni bar neku želju kao prethodniku, da ne oslabi tim i da pogodi u dovođenju igrača, bilo da su oni sa područja Srbije, bivše Jugoslavije ili Afrike, Južne Amerike.

Čeka nas prelazni rok, za nas iz mnogo razloga odlučujući. Letnja pijaca za mene nije interesantna, sad pravimo tim za Evropu upozorava Marko Nikolić i nastavlja.

– Potrebno je da se vratimo višedecenijskoj poslovnoj politici, zasnovanoj na tri izvora. Prvi podrazumeva igrače iz škole, sportsku i tržišnu budućnost kluba. Drugi je izbor dva, tri povrantika, čiji igrački i ljudski kvaliteti daju boju i dušu Partizanu. U odnosu na pozicije koje nemamo stižemo do trećeg izvora, to su igrači iz ovdašnje lige i(li) regiona – najbolji na određenim pozicijama – ili stranci u čijem dovođenju ne sme da bude greške. Nismo daleko od te politike, uz određene korekcije na plan utiču dečaka iz škole i pronalaska povratnika.

Evidentno je da će na zimu crno-beli doživeti promene u ogračkom kadru, a da li će to doneti i očekivano poboljšanje na terenu videćemo u nastavku šampionata.

Mozzartsport
Foto: Facebook/FK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter