Izvor:
04.12.2019 u 19:37
0

JASNA PORUKA TRENERA PARTIZANA: Neko će morati da ide!

Savo Milošević, trener Partizana nije skrivao razočarenje zbog poraza koji je njegov tim doživeo na svom terenu od napretka (3:2).

Milošević nije stao pred kamerma Arenesport tokom prenosa uživo, ali se nešto kasnije obratio predstavnicima medija.

– Imali smo veliki broj šansi i opet smo bili neuspešni… Posle ovoga je moj status, ali i mnogih igrača, pod velikim znakom pitanja. Postoji mogućnost da je ekipa umorna od velikog broja utakmica, nemamo veliki fond igrača, to je jedan od razloga. Tu je i koncentracija, nema je na nivou da se rezultat održi, ima i taktičke nediscipline. Dešavalo se da kada malo spustimo gard, imamo limit. Kad ova ekipa nije na maksimumu, ako se malo spustimo, to ode predaleko. Očigledno je da ni ja ne uspevam da rešim to. Budimo realni, neko će morati da ide – rekao je Miloševi i potom se osvrnuo na stav partizanovaca.

– Neću čekati da me teraju. Uvek sam birao u životu da ja odem pre nego što me teraju – poručio je vidno rasejani trener crno-belih, koji je jedva cedio reči kroz zube posle novog udarca.

Nakon ovog meča, Partizan je četvri sa 38 bodova, dva manje od Čukaričkog, četiri manje od Vojvodine i čak 11 manje od Crvene zvezde.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter