Izvor:
05.12.2019 u 08:52
0

CENA ZA SLOBODU DANCA Ko plati 45 miliona evra dobija Eriksena

Reprezentativac Danske Kristijan Eriksen odbio je da produži ugovor sa Totenhemom i sva je prilika da će on biti prodat već tokom januarskog prelaznog roka.

Njemu na kraju ove sezone ističe ugovor sa klubom iz Londona, a saznaje se i da je odbio povišicu plate po kojoj bi primao 235.000 evra nedeljno.

Po dolasku Murinja Eriksen je navodno poručio Portugalcu da nije spreman da produži saradnju i da bi voleo da igra u Italiji ili Španiji.

Murinjo je protekle nedelje izjavio kako je spreman da uvrsti Eriksena u tim bez obzira na to da li će otići uskoro ili ne.

Za Danca je letos bio zainteresovan Mančester junajted, a prvi čovek Totenhema, Danijel Levi, svakako ne želi da pusti da Eriksen ode bez obeštećenja, pa će biti zadovoljan i ponudom manjom od 45 miliona evra.

Ipak, pitanje je da li će sada biti kupaca jer su svi oni svesni da je on slobodan igrač na kraju sezone, dok klubovi van Engleske od 1. januara mogu da potpišu predugovor sa njim.

Izvor: B92

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter