Izvor:
06.12.2019 u 18:44
0

PAO DOGOVOR AJAKSA I TOTENHEMA OKO VAN DER BEKA: Evo šta je odlučio!

Ajaksa i Totenhem postigli su dogovor oko Donija Van de Beka, koji je potom poručio da neće u London. Razlog – dogovorena saradnja s “kraljevskim klubom”

Bio je Totenhem blizu, ali je na kraju ostao bez željenog pojačanja. “Pevci” su sve dogovorili sa čelnicima Ajaksa, koji su pristali da za 55 miliona evra prodaju Donija Van de Beka, ali je rampu na posao spustio mladi Holanđanin, koji je imao jasnu poruku – Neću u London!

Ubrzo je otkriven i razlog. Holandski “De Telegraf” piše da je madridski Real dobio prvo zimsko pojačanje, pošto je dogovorio sve detalje transfera sa holandskim šampionom i Van de Bekom.

“De Telegraf” je potvrdio da će “kopljanici” dobiti istu sumu koju su tražili i od Totenhema, dok uslovi koje je dobio igrač nisu objavljeni.

Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter