Izvor:
07.12.2019 u 14:06
0

BOMBA U FUDBALU! Pogledajte čiji dres oblači najskuplji igrač sveta!

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo istakao je da bi francuski šampion mogao da proda Kilijana Mbapea Realu, ali samo pod uslovom da u transfer bude uključen mladi napadač Madriđana Vinisijus Žunior, preneo je "AS".

Već dugo se spekuliše o eventualnom odlasku supertalentovanog francuskog napadača iz "grada svetlosti", a kao naredna destinacija sve glasnije se pominje Madrid. Mbape nema ništa protiv selidbe u prestonicu Španije, čak je isticao da mu je to jedna od najvećih želja, koja bi mogla da se ostvari već narednog leta.

Naime, čelnici Pari Sen Žermena su istakli da bi mogli da dozvole Mbapeu da ode u Real, međutim imaju jedan "mali" uslov. Zauzvrat traže novac, kao i dolazak Vinisijusa Žuniora, za kog veruju da je buduća velika nada evropskog fudbala. Dakle, iz francuskog kluab su poslali jasnu poruku Realu, sada se očekuje reakcija Madriđana.

Želeli su Parižani da mladog brazilskog napadača dovedu i prošlog leta, čak je bilo ideja i da ga uključe u eventualni transfer Nejmara u kraljevski klub, ali kako se taj transfer nije ostvario, tako nije bilo ništa ni od dolaska Brazilca u redove "svetaca".

Vinisijus Žunior je imao veoma dobru prošlu sezonu, jer je postigao četiri gola na 19 utakmica, pa se očekivalo da bude jedan od ključnih igrača tima Zinedina Zidana i ove sezone. Međutim, francuski trener ga više drži na klupi nego u igri, pa bi moglo da dođe do rastanka. Pored PSŽ-a, mladog fudbera bi u svojim redovima videli Arsenal i Milan.


PROČITAJTE I OVO

MLADI SLOVENAC DOBIO NADIMAK Pogledajte kako Dončića nazivaju u svlačionici

ZDRAVKO MAMIĆ OTVORIO DUŠU: Sanjao sam da igram za Crvenu zvezdu!

UZ JOKIĆA NBA ŠAMPION Denver kreće na titulu uz Kevina Lava


PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter