Izvor:
08.12.2019 u 12:26
0

TRENER NAPOLIJA PRED OTKAZOM: Devet uzastopnih utakmica bez pobede!

Trener fudbalera Napolija Karlo Ančeloti nalazi se pred otkazom, pošto njegova ekipa ni u devetoj uzastopnoj utakmici u svim takmičenjima nije uspela da pobedi.

Fudbaleri Napolija su ostali šokirani u Udinama i utakmicu sa domaćim Udinezeom završili rezultatom 1:1, kako smo u subotu i pisali.

Poljski fudbaler Pjotr Zjelinski postigao je jedini gol za Napoli na meču i tako su svetlo plavi sa juga Italije uspeli da izbegnu poraz, ali i da deveti put u nizu ostanu bez pobede.

Karlo Ančeloti je napravio veliku stvar izmenom kada je Fernando Ljorente ušao umesto Lorenca Insinjea. Njegov status u Napulju vrlo je neizvestan, pa se uskoro može očekivati i da slavni stručnjak ostane bez posla.

Napoli je sedmi na tabeli Serije A sa 21 osvojenim bodom.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter