25°C

Beograd

PROCUREO SNIMAK IZ REALA Geret Bejl ponovo razbesneo navijače

Geret Bejl je uradio je ono što navijači Reala najmanje žele da vide od njega - zaigrao je golf na treningu!

Istina, nije ga bukvalno zaigrao, ali je oponašao ono što bi se podrazumevalo kao igranje golfa i tako podsetio na neke svoje ranije izjave kojima je razbesneo navijače "kraljevskog kluba".

NOVO PRIZNANJE ZA SRBINA Mažić najbolji sudija u Kini

- Imam ugovor još tri godine i ako žele da me se reše, moraće da mi isplatiti 17 miliona evra po sezoni. Ako ne žele, ostaću u klubu i igrati golf - rekao je navodno Bejl saigračima još u maju ove godine, a sada je pokazao da i na treningu može da igra golf. Ili barem da se pretvara da ga igra...

Naravno, video koji je procureo, a koji Bejla prikazuje kako oponaša golfera, odmah je podigao prašinu u Madridu. Mediji i navijači burno su reagovali i izazvali reakciju trenera Madriđana Zinedina Zidana.

- Reći ću vam što mislim, a klub se možda neće složiti sa mnom. Neću da zabranjujem mojim fudbalerima bilo šta da rade u svoje slobodno vreme, dovoljno su odrasli da i sami znaju kako moraju da se ponašaju - rekao je, kako prenosi index.hr, Zidan španskim novinarima na konferenciji za medije pred utakmicu s Espanjolom i tako odbranio bejla od napada medija.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar