Izvor:
11.11.2016 u 21:07
0

Brutalno ih uništili: Karioke u derbiju nokautirali Gaučose i izbacili iz trke za Mundijal!

Reprezentacija Brazila pod vođstvom selektora Titea sigurnim korakom gazi ka Svetskom prvenstvu u Rusiji! Najljući rival Argentina je nokautirana.

Posle Ekvadora, Bolivije, Kolumbije i Venecuele, pao je i najljući rival, Argentina – 3:0 (2:0)!

Na stadionu Mineirao u Belo Horizonteu, ostvarena je peta uzastopna pobeda ove jeseni, kojom su Brazilci zadržali prvo mesto na tabeli južnoameričkih kvalifikacija, sa bodom više od Urugvaja i čak šest više od trećeplasirane Kolumbije.

Domaćin je poveo pogotkom Kutinja sa u 24. minutu, na 2:0 povisio je Nejmar u poslednjim trenucima prvog poluvremena, posle brze akcije i proigravanja 19-godišnjeg Gabrijela Žezusa, a konačan rezultat postavio je Paulinjo u 59. minutu.

Do kraja kvalifikacija ostalo je još sedam kola, tako da i "gaučosi" imaju dovoljno vremena da nadoknade propušteno i probiju se na četvrto, ili makar na peto mesto, sa koga se ide u baraž.

Naravno, Mesiju i drugovima neće biti lako, jer za četiri direktne "ruske vize" sada konkuriše čak osam selekcija, pošto se Peru umešao u trku iznenađujuće visokom pobedom nad Paragvajom u gostima.

Mondo.rs
Foto.Fifa.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter