26°C

Beograd

MAESTRALNI SON DONEO POBEDU: Napadač Totenhema ima novi nadimak! (VIDEO)

Totenhem igra prilično dobro od dolaska Žozea Murinja, a portugalski trener je impresioniran Sonom koji je postigao maestralan gol u ubedljivom trijumfu nad Barnlijem.

Sam je sve odradio Son Heung-Min, gotovo sa kraja na kraj terena i matirao Poupa tada za 3:0 u utakmici koja se završila rezultatom 5:0.

Murinjo je napadača svog tima uporedio čak i sa legendarnim brazilskim fudbalerom Ronaldom, odnosno dao mu je nadimak koji već koristi njegov sin - "Sonaldo".

- Ma i pre ovog gola moj ga je sin zvao Sonaldo. Sonaldo Nazario. I on to zaista je. Jedina stvar koja mi pada na pamet je utakmica u kojoj sam imao čast da sedim kraj Ser Bobija Robsona. Igrali su Kompostela i Barselona, 1996. kada je Ronaldo Nazario zabio gol vrlo, vrlo sličan ovom Sonovom, prisetio se Posebni.

Portugalski trener bio je oduševljen posle utakmice, a rešio je i da svoje izabranike nagradi.

- Nastup, rezultati, golovi. Radost u svlačionici, radost navijača. Ulasci mladih igrača s klupe, debi 17-godišnjeg dečaka. Jako sam srećan. Imali smo teškog protivnika, a mislim da je rezultat bio zbog nas i naše igre. Nemam zamerku na suca današnje utakmice koji je donio odlične odluke. Momici će sutra imati slobodan dan posle mnogo vremena i treba da uživaju u tome, zaslužili su posle ovakve utakmice, dodao je Murinjo.

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar