Izvor:
12.11.2016 u 04:45
0

Orlići na korak od EP: Mladi reprezentativci stekli lepu prednost za Norvešku!

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije napravila je veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, pošto je večeras u Beogradu pobedila Norvešku 2:0 (1:0) u prvoj utakmici baraža.

Srbiji su trijumf na stadionu Partizana doneli kapiten Uroš Ðurđević u 6. i autogol Kristofera Haralsajda u 62. minutu.

Izbranici Tomislava Sivića na revanš u Dramen za četiri dana putuju sa velikom prednošću iz prvog duela, ali i po svemu viđenom večeras znanjem da su kvalitetniji i spremniji od skandinvskog protvnika.

Iako meč nije obilovao prevelikim prilikama, Srbija je pokazala, odnosno dva sjajna poteza i asistencije Sergeja Milinković-Savića i Andrije Živkovića, da je individualno moćnijija ekipa i da u Norveškoj ne bi smela da propusti priliku oko plasmana na kontinentalni šampionat za igrače do 21 godine.

Norvežani su u Humskoj samo jednom pripretili u prvom poluvremenu kada je sigurni golman Vanja Milinković-Savić odbranio udarac Ivera Fosuma, zbog čega će im u revanšu biti jako teško da naprave podvig protiv tima koji je bio prvak Evrope i sveta.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter