Izvor:
16.12.2019 u 18:50
0

VIDIĆ NA IZVLAČENJU U NIONU Mačester i Inter mogu dalje, ali je Sergej izvrstan igrač

Bivši kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda, Nemanja Vidić, bio je u Nionu na izvlačenju parova za prvo kolo nokaut faze u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Bivši reprezentativac Srbije je za italijanske medije pričao takođe o svom bivšem klubu Interu, kao i o Junajtedu i kako vidi trenutnu situaciju u dva takmičenja.

Na napomenu da su u osmini finala Lige šampiona isključivo ekipe i "Liga petice", Vidić je rekao da i tu ima iznenađenja.

– Odvek je bilo tako da su najjači klubovi iz najvećih pet liga, ali sada su, čini mi se, samo još jači. Veliki igrači idu tamo gde su klubovi bogati i gde ima novca, a to je tih pet liga. Posebno u Englesku, Španiju i Italiju, gde su klubovi u stanju da se takmiče za trofeje. Veliko iznenađenje je što je Atalanta prošla dalje, uradili su veliki posao i želim da im čestitam na tome – izjavio je Vidić.

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA Kuglice donele nevereovatne obračune

U proteklom ciklusu Lige šampiona videli smo englesko finale. Vidića su pitali da li bi tako nešto moglo i sada da se ponovi.

– Nikad se ne zna, važno je biti na vrhu na kraju sezone, izbeći povrede. Imajući na umu kvalitet koji poseduju engleski klubovi, alko je videti ih u polufinalu ili finalu, makar dva. Ipak, fudbal je nepredvidiv, videli smo to mnogo puta u prošlosti – upozorio je Nemanja.

Kaže i da mu je žao što Inter nije prošao dalje u Ligi šampiona.

– Šteta je što ih nema u nastavku Lige šampiona, mislim da su priliku propustili u Dortmundu. Poveli su i onda su stali, dešava im se to nekoliko puta poslednjih godina. Veoma su ambiciozni, nadam se da će uspeti da se domognu nokaut faze sledeće godine.

Kada je reč o Mančester junajtedu i Interu, oni će biti među favoritima za pehar Lige Evrope.

– To su dva veoma bitna kluba za takmičenje, svakako da imaju šansu za pehar. Mančester je u fazi renoviranja tima, ima mnogo mladih igrača, dok Inter ima izbalansiraniji tim. Kada italijanski klubovi dođu u tu finalnu fazu, obično znaju kako da igraju, ali videćemo.

EVO S KIM IGRAJU PARTIZANOVI DŽELATI Pogledajte derbije u nokaut fazi Lige Evrope

Sergej Milinković-Savić je već nekoliko sezona jedan od najbitnijih igrača Lacija.

– Momak ima kvalitet i to je već dokazao. Sad je vreme za iskorak, možda da ode u klub sa većim ambicijama i šansama za osvajanje trofeja. Ima potencijal da bude veliki igrač – zaključio je Vidić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter