Izvor:
13.11.2016 u 18:57
0

Baš smo dobri: Tako se igra. veliki bod za korak bliže Rusiji!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je sinoć da je zadovoljan osvojenim bodom u Velsu (1:1) imajući u vidu scenario meča, uprkos tome što je ekipa došla u Kardif da pobedi.

– Svakako da sam zadovoljan jer smo izjednačili u poslednjim minutima, ali mislim da smo bili bolji, više držali loptu, a gol primili iz naše greške. Igrali smo hrabro, a kažu da sreća prati hrabre. Svaka čast momcima, borili su se do kraja, nisu klonuli duhom – izjavio je Muslin na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima ekipa je odigrala kvalitetan meč i ponosan je na igrače.

– Znao sam da ce ova naša grupa biti najneizevsnija. Ima još šest kola i siguran sam da se do poslednjeg neće znati ko će biti prvi.

Muslin je dodao da je Dušan Tadić skoro sigurno slomio nos, ali da se još ne zna hoće li morati na operaciju.

– Nadam se da niej ništa strašno, zbog njega, ali i njegovog kluba, jer je u dobroj formi", zaključio je Muslin uz konstataciju da ne zamera na greškama poput one koju je napravio Matija Nastasić uoči gola Gereta Bejla, ali da bi trebalo prestati sa "poklanjanjem golova rivalima.

Tanjug
Foto: Facebook/FSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter