Izvor:
17.12.2019 u 16:01
0

BORJAN OBJASNIO KAKO JE PRIMIO GOL SA POLA TERENA: Trener Milojević traži da stojim visoko!

Milan Borjan, golman Crvene zvezde, smatra da je 2019. godina još jedna u nizu koja će ostati zapisana u klupskoj istoriji. On je proglašen i za najboljeg igrača šampiona Srbije.

– Bila je teška godina, naporna polusezona, ali radosna jer smo mnogo uspeha i sreće doneli našim navijačima. Možemo samo da budemo ponosni na jesenji deo, na toliko bodova prednosti nad rivalima, novoj Ligi šampiona koju smo igrali. Idemo sada na odmor i od januara, Bože zdravlje da se dobro pripremimo i napadnemo duplu krunu – rekao je Borjan.

ZVER OD 130.000 EVRA Ponovila se supruga Milana Borjana (FOTO)

Marakana ne pamti momenat iz 23. minuta meča sa Čukaričkim jer nijedan golman kao Borjan nije dobio takve ovacije posle primljenog gola sa centra.

– Specifičan momenat, nestvaran jer zaista ja za života nisam video i čuo da su navijači nekome skandirali ime posle onakvog primljenog gola. Još jednom su me ganuli, oborili s nogi i hvala im na tome, a ja ću dati sve od sebe da im i naredne godine donosem uspeha, sreće i osmeha. Momku iz Čukaričkog svaka čast, ali desilo se šta se deslio, šef traži da stojim visoko i pratim zadnju liniju. Važno je da je naša ekipa pokazal karakter, da je stala uz mene, vratila rezultat pa smo svi zajedno zadovoljni otišli na zasluženi odmor – dodao je Borjan.

Zvezdin golman je imao i lično uspešnu godinu, branio je fenomenalno u kontinuitetu za klub i selekciju Kanade.

– Zdravlje me poslužilo, odigrao sam zaista pregršt utakmica sa Zvezdom i reprezentacijom, putovao sam mnogo. Stigao me umor, a sve je to slatka muka. Posle odmora nastavljamo istim putem, da osvojimo duplu krunu i da uđemo ponovo u Ligu šampiona – zaključio je Borjan.


JOŠ CRVENO-BELIH VESTI

ČISTKA U ZVEZDI Evo ko odlazi, a tek ko oblači crveno-beli dres

GDE JE TU ZVEZDA Za Ligu šampiona u igri DVE MILIJARDE evra!

POTPISAO POSLEDNJI UGOVOR: Miloš Ninković završava karijeru u Sidneju!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter