Izvor:
17.12.2019 u 18:06
0

MARADONA IMA JASAN STAV: Boka mora da dovede Maurisija Poćetina!

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona smatra da bi njegov sunarodnik Maurisio Poćetino trebalo da preuzme "najveći klub na svetu" Boku Juniors.

Poćetino je prošlog meseca dobio otkaz u Totehmenu, a kao potencijalni klubovi u kojiam će nastaviti karijeru pominjani su Arsenal, Bajern i Mančester Junajted.

"Boka mora da dovede stručnjaka koji će biti u stanju da odgovori na izazove. Nije lako biti na klupi tog kluba. Najbolje bi im bilo da dovedu Maradonu, ali ja sada neću tamo da odem. Ne slažem se sa onima koji vode taj klub. Voleo bih da dovedu Maurisija Poketina. Trebalo bi da ga pozovu i da ga ubede da preuzme najveći klub na svetu", rekao je Maradona, a prenosi portal "Goal.com".

Boka Juniors ostala je bez trenera nakon odlaska Gustava Alfara, dok je Maradona trenutno šef stručnog štaba Himnasije iz La Plate.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter