Izvor:
13.11.2016 u 20:48
0

Pobegao iz Srbije: Nekadašnji fudbalski reprezentativac otišao iz domovine. da spasi ćerke od starleta!

Došao je, ostvario dečački san onog trenutka kada je obukao Zvezdin dres, osvojio titulu i otišao. Navijači Crvene zvezde su verovali da će nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Ninković dugo špartati terenima širom Srbije. Međutim, posle jako emotivne sezone u kojoj su se preplitali problemi i pobede, kreativni vezista je odlučio da stavi tačku na boravak u Srbiji.

Odlučio se za Sidnej i u razgovoru za Kurir kaže da nije pogrešio. Iz prostog razloga jer ćerkama želi da obezbedi pristojniji život.

– Smetalo mi je dosta toga, ne samo u srpskom fudbalu, nego uopšte i sam život u Srbiji! Ja sam iz Srbije otišao kada sam imao 19 godina i uvek sam dolazio kući na kratak period i nisam mogao da vidim stvarnu sliku. Video sam je tek kada sam došao u Zvezdu i kada sam tu živeo godinu dana. Mogu da kažem da to nije ona ista Srbija koju sam napustio kao klinac. Imam dve male devojčice. Ja bih najviše voleo da one odrastaju u Srbiji, ali plašim se jer su današnjoj deci uzori starlete i gole pevačice – Miloš Ninković.

Mocartsport.com
Foto: Nadlanu.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter