Izvor:
17.12.2019 u 18:18
0

CRVENO-BELI SE POJAVILI U ANIMIRANOM FILMU: Pogledajte kako je „Bleacher Report“ video učešće Zvezde u Ligi šampiona! (VIDEO)

Popularni Youtube kanal "Bleacher report" je na ovaj način video Zvezdu!

Fudbaleri Crvene zvezde su završili učešće u Ligi šampiona na poslednjem mestu, iako su do samog kraja utakmice imali prolaz u narednu fazu Lige Evrope u svojim rukama!

U ovom ostvarenju popularnog kanala sa Youtube-a "Bleacer report" na veoma zanimljiv način su autori ovog ostvarenja videli Zvezdu i njene igrače!

Naime, reč je o šestoj epizodi o Ligi šampiona, meteor je pretio Zemlji da je pogodi, stoga su se okupili najbolji golmani sveta i odlučili su da zajedničkim snagama zaustave ovu opasnost!

Ipak, dvojica golmana Nemačke, Nojer i Ter Štegen su odbili da sarađuju u najbitnijem trenutku te je meteor prošao kroz noge robota kojeg su upravljali njih dvojica!

Kako je meteor pogodio Zemlju, tako je na našoj planeti nastao pakao, dok su svi paničili jedino su Marko Marin i El Fardu Ben ostali hladnih glava!

"Ne vidim zašto se svi žale" – rekao je Marin, na šta se Ben oglasio: "Da, ovo izgleda kao utakmica na domaćem terenu!"

Tvorci ovog ostvarenja su ovim rečima hteli da kažu kako je na stadionu "Rajko Mitić" kada Zvezda igra u Ligi šampiona kao u paklu!

MARADONA IMA JASAN STAV: Boka mora da dovede Maurisija Poćetina!

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter