Izvor:
17.12.2019 u 18:24
0

POGBA ZAVRŠIO NA NASLOVNICAMA TABLOIDA: Ludovao do zore na svadbi!

Pol Pogba, najskuplje pojačanje u istoriji Mančester junajteda, završio je naslovnim stranama engleskih tabloida zbog onoga što je uradio ovog vikenda.

Čuveni Francuz već neko vreme ne trenira jer se žali na probleme u skočnom zglobu, pa ga je stručni štab oslobodio obaveza kako ne bi dodatno pogoršao stanje te povrede.

Međutim, na internetu su se pojavili snimci sa svadbe njegovog brata, Florentina, na kojima se jasno vidi da Pol Pogba uživa plešući, što je samo podgrejalo strepnje navijača Junajteda da on, zapravo, i ne želi više da igra za njihov omiljeni klub i da jedva čeka da promeni sredinu:

Tokom ovog leta, a naročito u prethodnih mesec dana, Pogba je (iznova) dovođen sa prelaskom u Real Madrid.

Trener Junajteda, Ole Gunar Solskjer, tvrdi da želi da pruži Francuzu najveću moguću šansu… čim se oporavi:

"Rekao sam mnogo puta, Pogba je vrhunski, vrhunski fudbaler kog želimo da vidimo kako pruža najbolje partije u dresu Mančester junajteda. Možemo da pričamo o njemu ceo dan, ali upravo su utakmice poput naše poslednje, sa Evertonom, one u kojima nam je možda baš neko njegovo završno, kreativno dodavanje nedosajalo. On ima kvalitet koji mnogi ne poseduju, pa bi bilo sjajno kada bi nam se što pre priključio. Treba nam potpuno spreman, i to takmičarski spreman. Možda to bude 45 minuta u prvom nastupu, ili sat vremena, ili svih 90 minuta, radimo na tome da ga oporavimo, ali sada je van stroja", ubeđen je Solskjer.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter