Izvor:
17.12.2019 u 19:46
0

VLAHOVIĆ U ODLIČNOJ FORMI: Vratiću se u Partizan jednoga dana!

Fudbaler Fjorentine Dušan Vlahović je blistao protiv Intera, postigavši izjednačujući gol u poslednjim trenucima utakmice.

Napadač "viole" igra vrlo dobro, ali i dalje ima visoke ambicije.

"Zacrtao sam kotu na koju bi trebalo da popnem do kraja sezone. Ne bih da je obelodanim, jedino što mogu da obećam jeste trud da iz svake situacije, makar bila polušansa, izvučem maksimum. I da se dokazujem na dnevnom nivou. Ono što sam uradio protiv Intera se zaboravlja. Stvarno vam kažem, ne foliram se, pred nama je zahtevna utakmica u petak sa Romom. Šanse i tu moraju da se iskoriste", rekao je Vlahović za Mozzart sport.

Srpski fudbaler je sam izabrao da nastupa za mladi tim Fjorentine.

"Pred mene su ljudi iz kluba prošle sezone stavili dve opcije: da igram redovno u Primaveri ili da sedim na klupi prvog tima i dobijam po dva, tri, pet minuta u Seriji A. Moja jedina želja podrazumevala je da što više budem na terenu. Logično, izabrao sam da redovno budem u ritmu, što je za mladog igrača bitnije nego da sedi na klupi seniorskog sastava, koliko god taj fudbal bio atraktivniji. Opredelio sam se za mladi tim u nameri da steknem rutinu, pripremim i telo i glavu za Kalčo. Zato se sad osećam prijatno na terenu, uživam".

Mladi reprezentativac Srbije je žali što u Partizanu nije više ostvario.

"Najveća mi je žal što nisam u crno-belom dresu uradio sve što sam planirao. Što nisam dao više golova, slavio u derbiju… Pristalica sam krilatice da se snovi ostvaruju i ja ću pre ili kasnije svoj realizovati. Jednog dana ću se sigurno vratiti, da probam da ostvarim ono što nisam u ranoj fazi karijere", poručio je Vlahović.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter