Izvor:
18.12.2019 u 17:04
0

PRODUŽETAK SARADNJE: Gazprom uz Zvezdu do 2022. godine! (VIDEO)

U prostorijama Crvene zvezde potpisan je novi dvogodišnji ugovor sa Gazpromom! Srpski šampion i ruski gigant su obnovili saradnju koja će trajati do 2022. godine, a po kome će crveno-belima pripasti 4.000.000 evra po sezoni!

Finansijski paket ostao je isti kao i do sada, timu sa Marakane će finansijska sredstva biti raspoređena u 12 godišnjih rata, a saradnja Zvezde sa kompanijom „Gazprom Njeft“ uspešno traje još od 2010.

Ispred ruskog giganta okupljenima se obratio Aleksandar Dibalj, zamenik generalnog direktora "Gazprom Njefta" za komunikacije.

– Gazprom već 10 godina radi u Srbiji i postao jedan od najvećih investitora. Pomažemo kulturi i sportu. Ugovor sa Crvenom zvezdom je primer saradnje, rezultati Zvezde nam daju velike rezultate u biznisu – rekao je Dibalj, a zatim nastavio:

– Zvezda je najuspešniji klub u istočnoj Evropi. Kada smo birali klub nismo mogli da ne izaberemo Crvenu zvezdu, jer je bila i prvak Evrope. Crvena zvezda je načinila korak napred, jer ima fudbalsku akademiju – istakao je Aleksandar Dibalj ispred Gazproma.

MLADI AS ATLETIKA IZRAZIO ŽELJU: Voleo bih da i u klubu zaigram sa Ronaldom!

Novi ugovor je potpisan na još dve sezone.

– Uslove ugovora ne želimo da kažemo tačan iznos, ali je isti kao i prethodni uvovor. Zvezda će dobijati bonuse za rezultate u prvenstvu srbije i evropskim kupovima. Drago nam je što Zvezda ima sve bolje rezultate, izabrali smo pravi klub – kaže Dibalj.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić nije krio zadovoljstvo, posle potpisivanja ugovora:

– Hvala gospodinu Dibalju na divnim rečima, da nisu imali dilemu koji klub će da sponzorišu. Ponosni smo, doživljavamo potpis kao priznanje za sve što smo uradili. Dokaz je i bratski odnos Srbije i Rusije. Ovih uspeha ne bi bilo da nam Gazprom nije pomogao finansijski i doneo stabilnost. Dajemo čvrsto obećanje da ćemo biti još bolji – rekao je Terzić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter