Izvor:
19.12.2019 u 12:17
0

ZA RIVALSTVO NEMA MESTA: Savo Milošević poželeo dobrodošlicu svom prijatelju!

Gospodski je trener Partizana dočekao imenovanje svog prijatelja za trenera Crvene zvezde, a posebno je zahvalio Vladanu Milojeviću na rezultatima i odličnom odnosu.

Savo Milošević je trenerski posao počeo u klubu čija je legenda – Partizanu. Sada se isto to sprema i u Crvenoj zvezdi, koja treba da imenuje Dejana Stankovića za šefa stručnog šaba.

POTVRĐENO: Deki Stanković novi trener Crvene zvede!

Zajedničko za njih je to što su obojica legende reprezentacije, ali i veliki prijatelji, tako da ćemo od proleća imati novu dimenziju najvećeg rivalstva u srpskom sportu.

-Biće to zanimljivo, da vam kažem izjavio je Milošević za medije i nastavio.

-Moram ipak da poželim dobrodošlicu velikom prijatelju i bivšem saigraču, iako ćemo u budućnosti biti veliki rivali, ali to ne znači da nećemo ostati veliki prijatelji. Životi i karijere su nam se u prošlosti nekako uvek preplitali, a evo i sada kada smo odabrali trenerski poziv to se nastavilo i ovo je u svakom slučaju novo poglavlje i za mene i za Dejana- zaključio je Savo.

Skoro svi su iznenađeni imenovanjem Stankovića, identično kako je bilo i sa vama. Zahtevi u Zvezdi su veliki, mislite li da on ima materijala za trenera crveno-belih?

MNOGI GA ŽELE ZA SELEKTORA: Vladanu Milojeviću se smeši novi angažman!
-Ko ima 'materijala' ako nema Deki?! Naravno, biće mu, kako i meni u uostalom, potrebno mnogo rada i odricanja, jer pritisak je veliki, ali sam uveren da će se snaći, jer ima karakter pobednika i želju da uči i napreduje- rekao je Milošević.

Trener Partizana posebno je istakao odličan odnos sa Vladanom Milojevićem, kome je javno zahvalio na svemu što je uradio za srpski fudbal.

-To je nešto što želim posebno da apostrofiram. Želim da zahvalim Vladanu Milojeviću za sve što je uradio za srpski fudbal i čestitam mu na svemu što se postigao sa Crvenom zvezdom u proteklom periodu, kao i na odličnom odnosu koji smo imali, a koji nije narušio ni rivalitet dva kluba. Želim mu puno sreće i uspeha u budućnosti, za trenere i ljude kao što je Vlada će uvek biti posla, u to sam sasvim uveren-rekao je Milošević.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter