Izvor:
19.12.2019 u 14:27
0

ZA SREĆU I DUGO SEĆANJE: Delije uručile poklon Vladanu Milojeviću!

Vladan Milojević više nije trener crveno-belih, to je saopšteno na današnjoj konferenciji za medije koja je tim povodom organizovana na našem najvećem stadionu.

Navijači će svakako po dobru pamtiti njegov boravak na klupi Crvene zvezde, i sigurno da će se zauvek sećati lepih trenutaka koje im je pričinio i rezultata koji su to ispratili.

U tom svetlu na ovoj emotivnoj konferenciji navijači su Milojeviću uručili prigodan poklon za učinjeno u protekle dve i po godine njegovog rada.

On im se nakon toga obratio rečima:

– Hvala vam mnogo na podršci tokom sezone, dobro smo se družili, i kada je bilo dobro a i loše. Za one velike poraze se izvinjavam, to je sport, nadam se da nije ostalo nekih loših stvari iza mene, i verujem da ćemo se videti ponovo ovde – istakao je na oproštaju od Delija, koji su ga častili gromoglasnim aplauzom.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Instagram


PROČITAJTE I OVO

NAJTUŽNIJI NIKOLJDAN Sin se obesio, muž umro, a kolač lome u nemaštini

RUSKA VIDOVNJAKINJA ZNA ŠTA NAS ČEKA Pazite, počinje početak kraja, stiže 2020.

DROGIRANI SRBIN IZAZVAO NESREĆU U BARSELONI Poginula beba stara 17 dana!

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO SLAVU GRAĐANIMA Sa sinom i bratom na sečenju slavskog kolača u crkvi Svetog Marka

HVALA, ZVEZDO Milojević i zvanično otišao iz Ljutice Bogdana!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter