Izvor:
19.12.2019 u 16:12
0

TO JE VELIKI HENDIKEP ZA ZVEZDU: Džaja se oglasio povodom odlaska Milojevića iz Zvezde! (VIDEO)

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić zahvalio je danas dosadašnjem treneru tog fudbalskog kluba Vladanu Milojeviću na svemu što je uradio.

-Hendikep je za Zvezdu što Milojević odlazi, sigurno je i njemu teško, ali ne možemo ulaziti u njegovu dušu-rekao je Džajić novinarima posle saopštavanja Milojevićeve odluke.

Vladan Milojević je napustio mesto trenera Crvene zvezde posle dve i po godine na tom mestu.

HVALA, ZVEZDO Milojević i zvanično otišao iz Ljutice Bogdana!

Odluku je obrazložio na konferenciji za novinare, na kojoj su bili prisutni svi iz užeg rukovodstva kluba.

– Ovo je iskren način na koji je on obrazložio svoj odlazak. Crvena zvezda uvek mora ovako da saopštava odluke, ako se sećate nekada je bilo i odlazaka posle kojih se upiralo prstom u mnoge ljude. Ovog puta je i uprava htela da napravi ovakav sastanak i da svi budu obavešteni o svemu, da bude transparentno – objasnio je Džajić.

ZA SREĆU I DUGO SEĆANJE: Delije uruZA SREĆU I DUGO SEĆANJE: Delije uručile poklon Vladanu Milojeviću!čile poklon Vladanu Milojeviću!

Dodao je da je Milojević ostavio veliki trag za kratko vreme.

– Niko ga nije jurio iz kluba, postoje kritike koje neko podnosi teže ili lakše, ali on je to prevazišao za ove dve i po godine. Ostavio je veliki trag, ali sada Zvezda mora da ide dalje, u nove pobede i u nove uspehe sa novim trenerom – zaključio je Džajić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter