Izvor:
21.12.2019 u 09:25
0

TRENER SITIJA POSLAO JASNU PORUKU: Treba zaslužiti novi ugovor!

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da ne žuri sa potpisivanjem novog ugovora sa "građanima".

Građani uoči duela sa Lesterom u 18. kolu Premijer lige imaju zaostatak od 14 bodova za vodećim Liverpulom i mnogi ne veruju da je realno da odbrane titulu.

Španski stručnjak kaže da su rezultati jedinom merilo kada se donosi odluka o tome da li treba produžiti ugovor ili ne.

"Ostalo mi je još godinu i po dana ugovora i mislim da pre svega taj produžetak saradnje treba zaslužiti", kaže Gvardiola.

"Mi menadžeri moramo da imamo rezultate. U ovom klubu mora da se pobeđuje. U fudbalu, posebno u ovoj zemlji, situacija se brzo menja, menadžeri se smenjuju kao na traci. Koliko je menadžera dobilo otkaz u poslednjih četiri ili pet meseci? Otuda treba biti srpljiv u našem poslu".

On smatra da nema prepreka da nastavi saradnju sa "građanima".

"Imam sjajne odnose sa članovima uprave, ljudima koji odlučuju i donećemo odluku koja je u najboljem interesu kluba. U fudbalu je godinu i po dana dug period za menadžere, tako da ćemo videti kako sve funkcioniše", rekao je Pep.

On je četiri godine proveo na poziciji menadžera Barselone i tri na klupi Bajerna. Ukoliko odradi do kraja ugovor sa Sitijem biće pet godina na "Etihadu".

"Uvek ponavljam kako sam imao dobar period ovde i da mi je želja da ostanem što je moguće duže. To je moja želja, ali ostaću samo ako to bude dobro za klub i ako oni žele da produžimo saradnju", zaključio je strateg prvaka Engleske.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter