Izvor:
21.12.2019 u 12:04
0

POTPISAO UGOVOR: Bajević zvanično novi selektor BiH!

Proslavljeni jugoslovenski reprezentativac Dušan Bajević novi je selektor selekcije Bosne i Hercegovine, potvrdio je danas Fudbalski savez te zemlje.

HVALA, ZVEZDO Milojević i zvanično otišao iz Ljutice Bogdana! VIDEO)

Bajević je danas promovisan u naslednika Roberta Prosinečkog, koji je smenjen nakon loših rezultata u kvalifikacijama za EURO 2020.

Ipak, BiH ima priliku da u martu preko baraža u Ligi nacija ode na kontinentalni šampionat, u konkurenciji Slovačke, Republike i Severne Irske, što će biti glavni cilj Bajeviću.

POTVRĐENO: Deki Stanković novi trener Crvene zvede!

Bajević je vodio Crvenu zvezdu, a puno uspeha beležio je u Grčkoj gde je osvojio ukupno osam titula (po četiri sa Olimpijakosom i AEK-om).

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter