Izvor:
21.12.2019 u 13:00
0

CRVENA ZVEZDA DOBILA NOVOG TRENERA: Dejan Stanković postao šef struke crveno-belih!

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da ima veliku zelju da se dokaže u voljenom klubu i da sa nestrpljenjem čeka početak rada.

Stanković je danas promovisan na stadionu "Rajko Mitić" kao naslednik Vladana Milojevića, a potpisao je ugovor na dve i po godine.

"Crvena zvezda me je pre 22 godina poslala u jednu misiju, da se vratim jednog dana. Sada da nasledim veliko ime, zvezdaša Miloja… Za 20 godina u fudbalu nisam video nigde da se tako dočekuju dva trenera. Kažete nemam iskustva, a od njega sam dobio za ta dva sata za ceo život", rekao je Stanković pred rekordno velikim brojem predstavnika medija i navijača u Medija centru stadiona.

On se zahvalio Milojeviću na tome što mu je, kako kaže, utabao stazu.

"Otišao je kao gospodin i veliki pobednik. Ja obecavam da ću se kao lav boriti", naveo je on.


PROČITAJTE JOŠ:

POTPISAO UGOVOR: Bajević zvanično novi selektor BiH!

TRENER RENDŽERSA BESAN: Džerard poludeo zbog horor starta, umalo da dođe do tuče!

JIRGEN KLOP ŽELI NOVI TROFEJ: Došli smo da osvojimo Svetsko prvenstvo!

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter