Izvor:
22.12.2019 u 17:06
0

SRAMOTA U TIMU BOLONJE: Gari Medel verbalno nasrnuo na Sinišu Mihajlovića!

Fudbaleri Bolonje su posle još jedne sjajne partije savladali na gostovanju ekipu Lećea sa 3:2 (1:0) i tako ovu kalendarsku godinu okončali kao osmi tim na tabeli serije A.

Meč je međutim ostao u senci incidenta koji se dogodio pred kraj prvog poluvremena kada je fudbaler Bolonje Gari Medel verbalno napao srpskog stručnjaka Sinišu Mihajlovića.

Medel je ušao u sukob sa fudbalerom Lećea, nakon čega se umešao Mihajlović koji je pokušao da smiri svog fudbalera, međutim, tek onda je nastao haos. Medel se okrenuo ka svom treneru i pravo niotkuda počeo je da ga vređa, nakon čega je nastao ozbiljan verbalni sukob. Srećom, sve se brzo smirilo kada su se umešali ostali saigrači koji su smirili Mihajlovića i Medela.

Podsetimo, Siniša je narušenog zdravstvenog stanja i tek pre nekoliko dana okončao je treći deo hemoterapije u lečenju od leukemije. Pre samo dva dana Mihajlović je posetio Beograd gde je na godišnjicu FSS primio nagradu za najboljeg trenera 2019. godine.

Inače, Bolonja je povela u 43. minutu golom Rikarda Orsolinija, a prednost je udvostručio Roberto Sorijano u 56. minutu. Treći gol postigao je Orsolino u 66. minutu, svojim drugim golom na meču. Posle toga dva gola za domaće postigli su Kuma Babakar u 85. minutu i Dijego Farijas u prvom minutu nadoknade vremena.

REŠENJE DO KRAJA SEZONE: Flik ostaje trener Bajerna do kraja sezone!

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter