Izvor:
22.12.2019 u 19:05
0

ZVONIMIR BOBAN RAZOČARAN PARTIJOM MILANA: Ovo je sramota!

Sportski direktor Milana Zvonimir Boban bio je vidno nezadovoljan nakon debakla njegovog kluba u Bergamu od Atalante (5:0).

On je istakao da je partija rosonera bila sramotna i neprihvatljiva za klub kao što je Milan.

– Bila je ovo sramota, ovo ne može biti Milan. Ne možemo vratiti Berluskonijev Milan za godinu dana ili šest meseci, ali moramo da napredujemo. Protekla dva meseca su očajna, još i današnji poraz… Moramo da se probudimo i reagujemo. Ovo neće biti lep Božić – rekao je Boban.

Prelazni rok počinje u januaru,a čelnici milanskog kluba će svakako želeti da ojačaju ekipu, kako se ovakva katastrofa više ne bi ponavljala.

– Daćemo sve od sebe kako bismo iskoristili potencijal koji imamo. Sigurno je da moramo razmisliti o pojačanjima na određenim pozicijama. Ova ekipa je jako mlada, ali to je klupska politika. To naravno ne sme biti izgovor. Želimo odmah da budemo konkurentni, znamo jako dobro da to ne ide preko noći i da nam je potrebno vreme – dodao je Boban.

b92.net
Foto: Arhiva


PROČITAJTE I OVO

ČOLA PLATIO ARKANOVU BIVŠU On je san svih žena na Balkanu, a on je nju iskoristio i PREŽIVEO!

NJIHOVI ZUBI KAO NEČIJI AUTO: Evo koliko para estrada ulaže u svoj osmeh!

NOVAK OTKRIO KAKO DO USPEHA Pišem istoriju jer imam CILJ!

NOVO NA HAPPY TV! OVO STE ČEKALI! Domaća serija "Od vrata do vrata" (RADNIM DANIMA OD 15 SATI)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter