Izvor:
14.11.2016 u 17:51
0

Raspalio maštu ženama: Najbolji fudbaler sveta uhvaćen sa……?

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo uhvaćen je u nezgodnom položaju na opšte oduševljenje žena širom sveta.

Ronaldo je sa selekcijom Portugala učestvovao u planetarno popularnom hitu "zaledi se", gde fudbalske selekcije širom sveta ostanu u položaju u kome su se zatekli.

Zvezdu Real Madrida ova igra je 'uhvatila' u trenutku dok se presvlačio. Ronaldo je u prepoznatljivom stavu ostao u gaćama na sred svlačionice, a video je ubrzo osvanuo na društvenim mrežama.

Nije mnogo trebalo da žene širom sveta prokomentarišu slavnog Portugalca, dok su se i poneki muškarci oglasili povodom spornog snimka i Ronaldovog izdanja.

Kurir.rs
Foto:Facebook/Christianoronaldo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter