Izvor:
23.12.2019 u 11:33
0

KAVANI SE DOGOVORIO SA ALTETIKOM, Matić je sledeći


Golgeter Pari Sen Žermena Edinson Kavani dogovorio je prelazak u madridski Atletiko najkasnije na kraju sezone, prenose brojni španski i italijanski mediji.

Fudbaleru iz Urugvaja ugovor sa PSŽ-om ističe u junu naredne godine, ali je već sada odlučio da promeni sredinu i utanači uslove trogodišnje saradnje sa Atletikom.

Mediji pišu i da postoji mogućnost da se Kavani već u januaru preseli u Španiju za simbolično obeštećenje, u zavisnosti od dogovora dva kluba, kako ne bi 32-godišnji napadač na letos otišao besplatno.

Kavani je šest i po godina član PSŽ-a, sa 196 golova prvi je strelac u istoriji kluba, ali je ove sezone u senci Maura Ikardija.

Atletikov plan posle Kavanija je dolazak Nemanje Matića iz Mančester Junajteda, kome takođe ističe ugovor na kraju sezone.

Ipak, Matića žele i italijanski klubovi, pre svih Inter na čelu sa trenerom Antoniom Konteom, sa kojim je uspešno sarađivao u Čelsiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter