Izvor:
14.11.2016 u 18:47
0

Fudbalski revolveraši: Na utakmici u Paraćinu kao u vestern filmu, pucalo se iz pištolja razbijane glave!

Utakmici Lomnica (Despotovac) – Omladinski (Paraćin), koja je igrana u okviru 14. kola međuopštinske fudbalske lige jug u Fudbalskom savezu Pomoravskog okruga nije završena zbog opšte tuče na terenu, a jedan fudbaler je čak i pištolj potegao

U 90. minutu došlo je do prekida zbog fizičkog obračuna igrača oba tima, a na teren utrčala je i publika. Lakše telesne povrede zadobili su sudija Marko Temeljkovski, kao i desetak igrača

U opštem haosu jedan igrač je čak vitlao pištoljem koji je držao za pojasom. Teže posledice izbegnute su zahvaljujući brzoj intervenciji policije, koja je smirila obe strane.

Predsednik Lomnice Rade Jeremić rekao je da je u opštem metežu učetvovalo oko četrdeset lica, ali da nije bilo fizičkog obračuna.

Ne znam šta se događalo na terenu, jer sam u kancelariji štitio delegate i glavnog sudiju. Čuo sam da je neko udario drugog sudiju. Igrač ekipe Omladinski sa brojem osam posle njihog četvrtog gola okrenuo se prema našoj klupi i rekao 'puni mršu' i neprimereno gestikulirao rukama. Skočio je naš trener, za njim su krenuli i igrači, redari su pokušali da ih razvade, među njima je bilo i publike. Opšta gužva je nastala. Zatim je igrač sa brojem osam, navodno stavio pištolj za pojas, ali to nisam video, to tvrdi publika. On je zadobio povredu nosa za vreme igre, kao i ostali igrači, a ne u gužvi rekao je Jeremić.

Prvi čovek kluba Omladinski Miloš Trandafilović, naveo je da se incident dogodio kada su domaći igrači, članovi stručnog staba i navijači, njih tridesetak, krenuli da se fizički obračunaju sa igračima tog kluba.

Nasrnuli su na nas kada smo poveli 4:1. Sramno ponašanje rukovodstva i stručnog štaba domaćina koji su nezadovoljni rezultatom sve vreme vređali naše igrače, kulminiralo je posle četvrtog gola. Posle toga, ulaze u teren i zajedno sa publikom počinju da tuku naše igrače. Četvorica naših igrača zadobili su lake telesne povrede, a sve vreme dok je divljaštvo trajalo kapija igrališta bila je zaključana i bilo nam je onemogućeno da pobegnemo i uputimo se u Despotovac radi ukazivanja pomoći objasnio je Trandafilović.

To je teži prekršaj po novom Zakonu o sportu – rekao je komesar takmičenja Moma Radunović i najavio da će zvanične odluke u vezi sa prekidom doneti savez u sredu.

Igrači Lomnice su posle prekinutog meča najavili izlazak iz lige, jer "više ne mogu da trpe da ih nazivaju seljacima i drugim svakojakim nazivima".

Informer.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter