Izvor:
23.12.2019 u 15:55
0

ISTINA O TRANSFERU BALOTELIJA U ZVEZDU: Deki mu je kao drugi otac! Mario se oglasio na društvenim mrežama!

"Novi trener FK Crvena zvezda, Dejan Stanković, dovodi na Marakanu Marija Balotelija", rečenica je koja se vrlo brzo širila internetom u nedelju, a mediji iz dobro obaveštenih izvora saznaju kako stvari, zapravo stoje, u vezi sa eventualnim angažmanom kontroverznog golgetera iz Italije.

Naime, Baloteli uopšte nije u trenutnim planovima Stankovića i njegovih saradnika, uključujući i upravu u kojoj za transfer politiku brine sportski direktor Mitar Mrkela.

Niti se o "super Mariju" razgovaralo, niti se planirao, a kamoli povlačio neki potez po ovom pitanju, tako da glasine o tome da "Baloteli stiže u Zvezdu" ostaju za sada samo to, glasine.

Baloteli, 29-godišnjak koji je dao 14 golova na 36 reprezentativna nastupa za Italiju, trenutno igra u Breši, voljenom klubu iz njegovog rodnog grada s kojim je ovog avgusta potpisao, kako su to tada javili italijanski mediji, "višegodišnji ugovor".

Njegova osnovna plata je milion i po evra po godini, bez bonusa, a iako ima klauzulu po kojoj bi moglo da dođe do eventualnog prevremenog prekida saradnje ukoliko Breša ispadne iz Serije A u drugu ligu, prerano je o tome govoriti sada, u decembru, i pored toga što je pomenuti klub "prvi ispod crte" u italijanskom šampionatu – 18. je u konkurenciji 20 timova, a bod ga trenutno deli od bezbedne zone.

Nema sumnje da Stanković, koji je Zvezdu preuzeo uz emotivan početak obraćanja, kada je govorio o svom prethodniku, Vladanu Milojeviću, u dobrim odnosima sa mnogim italijanskim fudbalskim asovima, uostalom – na "čizmi" je proveo 22 godine otkako je iz Zvezde prešao u Lacio, a potom od 2014. do kraja karijere, 2013, igrao za Inter. Međutim, to što je neko postao istinska legenda na Apeninskom poluostrvu ne znači da će igrači poput Balotelija "odmah doći u Zvezdu". Možda jednog dana, ali, kako sada stvari stoje – "super Mario" nije u trenutnim planovima beogradskih crveno-belih.

"Želim da ostanem u Breši, osim ako me predsednik Masimo Ćelino više neće. Razmišljam samo o ostanku. Kod kuće sam, treba mi malo mirnijih godinu dana, bez velikog pritiska. Želim da postignem veliki broj golova. Do sada nisam baš imao sreće, pogodio sam veliki broj stativa i upropastio neke sjajne šanse" – ispovedao se Baloteli.

ZIDAN O POJAČANJIMA REALA: Ne treba nam novi napadač!

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter