Izvor:
23.12.2019 u 16:58
0

BAINOVIĆ I DALJE ČUVA RAD U SRCU: Istetovirao stadion svog voljenog kluba! (FOTO)

Filip Bainović, bivši fudbaler Rada i Crvene zvezde, istetovirao je na levoj nozi stadion Građevinara ''Kralj Petar Prvi''. Bainović, koji sada igra za poljski Gornik, proveo je skoro devet godina na Banjici, a na Marakanu se preselio na leto 2017. godine.

Nije dobio adekvatnu šansu u crveno-belim redovima i već u januaru 2018. poslat je ponovo u Rad na pozajmicu.

"Kada smo govorili o momcima koji su u našem klubu bili osam i više godina, za njega smo posebno naglasili da ćete tek imati priliku da vidite koliko on zapravo voli Rad. Na nozi je uradio tetovažu stadiona Kralj Petar Prvi. Nije zaboravio klub koji ga je afirmisao, a na Banjici je proveo skoro devet godina. Bio je član generacije 96 koja je osvojila Omladinsku ligu Srbije i učestvovala u prvoj Ligi šampiona za mlade. On je Filip Bainović! Bravo Fićo i još jednom hvala za sve. Uvek tvoj FK Rad", stoji u poruci.

Inače, i sam Bainović je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj se vidi momenat tetoviranja.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter