Izvor:
23.12.2019 u 17:29
0

KOLAROV DOBIJA NOVI UGOVOR: Kapiten Srbije ostaje u Rimu!

Prethodnih dana u javnosti su se pojavile informacije da će Crvena zvezda u naredna dva prelazna roka pokušati da dovede Aleksandra Kolarova kome na kraju sezone ističe ugovor sa Vučicom, ali je to demantovao generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić rečima da je nerealno. Najnovija vest koja stiže direktno sa Čizme dodatno udaljava kapitena reprezentacije Srbije od Marakane, a to je da su mu Rimljani spremili ponudu za produžetak saradnje.

Kolarov je ove sezone odigrao 22 utakmice za Romu i postigao je pet golova, a uprava kluba je prezadovoljna njegovim partijama i učiniće sve kako bi ga zadržala.

Dakle, postaje sve jasnije da je Crvena zvezda zaista daleko od dovođenja Aleksandra Kolarova. Međutim, u sportu je sve moguće i kod navijača crveno-belih nada umire poslednja.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva


PROČITAJTE JOŠ

JEZIVA SVEDOČENJA O EKSPLOZIJI PUMPE Ljudi su goreli, čuli su se samo vapaji, ali nismo smeli da priđemo!

ISTINA O TRANSFERU BALOTELIJA U ZVEZDU: Deki mu je kao drugi otac! Mario se oglasio na društvenim mrežama!

NESREĆNA SUDBINA Z. A. (49) IZ LOZNICE: Poginuo jer je zastao da vidi odakle se širi dim!

KRAJ BUS PLUSA Naplata karata u gradskom prevozu potpuno drugačija

DAČIĆ O SNS Nisam tražio koaliciju sa Zoranom, već sa Vučićem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter