Izvor:
25.12.2019 u 03:47
0

REAL MADRID PRIPREMA NOVA POJAČANJA! Četiri zamene za Luku Jovića (VIDEO)

Vodeći španski mediji su nedavno objavili koja četiri napadača su na meti Real Madrida za zimski prelazni rok, a sada je Luka Jović dobio od trenera Zinedina Zidana informaciju koju je čekao celog decembra.

POTRESNA ISPOVEST PEĐE MIJATOVIĆA Svo bogatstvo bih menjao za jedno Andrejevo "ZDRAVO"

Podsetimo, prema pisanju "Don Balona, predsednik Real Madrida Florentino Perez želi za potpuno osveži napadačke opcije, pa su tako kao pojačanja "kraljevića" u januaru navođena sledeća imena:

Mohamed Salah, prva zvezda Liverpula….

… njegov klupski kolega Sadio Mane

… špic Arsenala Pjer-Emerik Obamejang

… i jedan od najtalentovanijih napadača današnjice, Džejdon Sančo iz Borusije Dortmund.

Međutim, nakon petog ovosezonskog meča u kome Real nije dao gol (0:0 sa Atletikom iz Bilbaa, kada je Jović pogodio stativu čime je samo produžen neverovatan niz fudbalskih pehova za našeg mladog asa), španski novinari su upitali Zidana da li će ove zime dovesti novog špica, imajući u vidu da je Karim Benzema dao 16 golova, a niko drugi više od šest, uključujući i Luku Jovića koji je i dalje na samo jednom pogotku u dresu Madriđana, trener slavnog kluba je odgovorio kratko i oštro:

– Ne! Apsolutno ne! Ne vidim potrebu da dovedemo još nekog napadača!

I, to je možda najbolja vest koju je Jović pred praznike mogao da dobije u Realu. Posle samo devet minuta ukazane šanse u novembru, a "čak" 27 u decembru, činjenica da neće morati da se nosi sa novim konkurentima u timu – olakšaće mu težak period privikavanja na Španiju, tamošnji fudbal i ogromna očekivanja u redovima istinskog evropskog giganta, što Real, koji u 2020. ulazi sa dva boda zaostatka za vodećom Barselonom, svakako jeste.


OVO MORATE PROČITATI

VELJKO RAŽNATOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" Ničega se ne plašim! (VIDEO)

BAKA IVANKA ODUVALA STO SVEĆICA! Neobična rođendanska proslava u Domu penzionera

POLA MILIONA VEŠ MAŠINA SU POTENCIJALNE BOMBE! Poznati proizvođač bele tehnike povlači ih sa tržišta

ZAŠTITNIK GRAĐANA NA HAPPY TV Evo šta će biti sa dužnicima Infostana (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter