Izvor:
24.12.2019 u 20:46
0

MARIN O PROMENI TRENERA Tužni smo zbog Miloja, srećni zbog Dekija

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin izjavio je da je ekipa tužna odlaskom trenera Vladana Milojevića, ali i srećna zbog dolaska Dejana Stankovića.

– Želeo bih da zahvalim Milojeviću i celom stručnom štabu za sve što su uradili za klub, ekipu i mene u periodu dok smo sarađivali u Crvenoj zvezdi. Bila je to sezona i po velikih uspeha i zadovoljstava koje smo doneli navijačima. Saradnja je bila na vrhunskom nivou i svi smo bili tužni kada smo saznali da Milojević neće više biti u klubu. Isto važi i za članove stručnog štaba, koji su vredno radili sa nama, kako bi Zvezda ostvarivala uspehe i pobeđivala – rekao je Marin za klupski sajt.

Vladan Milojević je posle dve i po godine napustio mesto trenera Crvene zvezde. Crveno-beli su sa njim osvojili dve titule šampiona Srbije, tri su puta igrali grupnu fazu evropskih takmičenja, a našli su se i u šesnaestini finala Lige Evrope.


OVO MORATE PROČITATI

POTRESNA ISPOVEST PEĐE MIJATOVIĆA Svo bogatstvo bih menjao za jedno Andrejevo "ZDRAVO"

VELJKO RAŽNATOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" Ničega se ne plašim! (VIDEO)

BAKA IVANKA ODUVALA STO SVEĆICA! Neobična rođendanska proslava u Domu penzionera

POLA MILIONA VEŠ MAŠINA SU POTENCIJALNE BOMBE! Poznati proizvođač bele tehnike povlači ih sa tržišta

ZAŠTITNIK GRAĐANA NA HAPPY TV Evo šta će biti sa dužnicima Infostana (VIDEO)


Marin je kazao da mu je posebno zadovoljstvo što će Milojevića zameniti Stanković.

– Čovek koji je legenda kluba i o kome ne treba trošiti reči. Verujem da će fudbalske kvalitete koje je decenijama pokazivao pretočiti u trenerske, a mi ćemo dati sve od sebe da ga na pravi način ispratimo u svim zamislima. Kao kapiten, učiniću sve da mu budem produžena ruka na terenu. Verujem da nas čekaju novi uspesi i pobede sa Dejanom Stankovićem na klupi – kazao je Marin.

On je naveo da je ispratio način na koji je došlo do promene trenera i da je retkost da stari dočeka novog, a da to govori o stabilnom radu i veličini kluba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter