Izvor:
26.12.2019 u 09:39
0

TONČEV ODUŠEVLJEN PRIZNANJEM Radnički na dobrom putu zato je i najbolji

Fudbalski klub Radnički proglašen je za najbolji sportski kolektiv grada Niša za 2019. godinu u tradicionalnom izboru Sekcije sportskih novinara Niša.

Prvi čovek kluba Ivica Tončev nije krio zadovoljstvo zbog ovog priznanja.


PROČITAJTE I OVO

OVO JE SKROVIŠTE MONSTRUMA Malčanski berberin ostavio tragove MUČENJA otete devojčice (FOTO, VIDEO)

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Coka fotografijom malog Lazara izazvala lavinu komentara! (FOTO)

HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Lavovi, pravilno usmeravajte svoju energiju!

SPORNI ZAKON DANAS PRED POSLANICIMA Đukanović ne odustaje od ODUZIMANJA imovine SPC!

TAKSISTI DOBIJAJU KEŠ Svakom vozaču bespovratna pomoć od 8.000 evra!


– Kada sam došao u klub krajem 2016. godine mnogi nisu verovali u nas. Mislim da smo u proteklom periodu pokazali da transparentnim i domaćinskim poslovanjem može da se dođe do velikog uspeha i da se od kluba na ivici finansijske egzistencije stvori klub koga se protivnici boje ali i ga i poštuju. Iz godine u godinu sve neverne demantujemo i nastavljamo da se borimo za bolju budućnost. Krupnim koracima idemo ka novim pobedama kako bismo ispisivali još svetlije stranice istorije fudbalskog kluba Radnički. Ova nagrada je potvrda da smo na dobrom putu. Posebno mi je drago što dolazi od novinara, odnosno mojih Nišlija – rekao je Tončev.

Sekcija sportskih novinara Niša ove godine je 41. put zaredom izabrala najbolje sportiste grada. Žiri, koji, osim niških sportskih novinara, članova Sekcije, čine i svi dosadašnji dobitnici priznanja „Sportista godine Niša“.

Doskorašnji fudbaler Radničkog Nermin Haskić je u izboru za najboljeg pojedinačnog sportistu grada zauzeo drugo mesto, iza državnog šampiona u džudou Filipa Nurkića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter