Izvor:
26.12.2019 u 09:59
0

GRIZMAN PROGOVORIO O BARSELONI Evo šta je cilj Francuza

Napadač Barselone Antoan Grizman izjavio je da u katalonski klub nije došao da bi osvajao trofeje, već da bi napredovao na ličnom nivou.

ZAVRŠEN PRVI POSAO U ZVEZDI Deki Stanković doveo pojačanje iz Italije

– Nisam otišao iz Atletika da bih osvojio Ligu sampiona ili da osvojim mnogo trofeja. Došao sam u Barselonu kako bih naučio novi stil fudbala, novu filozofiju i da bih napredovao na ličnom nivou. Atletiko takođe može da osvoji La Ligu i LŠ, imaju tim i trenera za to – rekao je Grimzan za sajt UEFA.

VARKA ORGANIZATORA AUSTRALIJAN OPENA Đoković im služi kao POKRIVALICA

Francuski reprezentativac ovog leta prešao je iz Atletiko Madrida u Barselonu za 120 miliona evra. Sa Atletikom je osvojio Ligu Evrope 2018. godine, kao i UEFA Superkup iste sezone, dok je 2014. osvojio Kup Španije. Ove sezone u dresu Barselone odigrao je 23 meča u svim takmičenjima, postigao je osam golova i četiri puta je bio asistent.


PROČITAJTE I OVO

OVO JE SKROVIŠTE MONSTRUMA Malčanski berberin ostavio tragove MUČENJA otete devojčice (FOTO, VIDEO)

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Coka fotografijom malog Lazara izazvala lavinu komentara! (FOTO)

HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Lavovi, pravilno usmeravajte svoju energiju!

SPORNI ZAKON DANAS PRED POSLANICIMA Đukanović ne odustaje od ODUZIMANJA imovine SPC!

TAKSISTI DOBIJAJU KEŠ Svakom vozaču bespovratna pomoć od 8.000 evra!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter