Izvor:
27.12.2019 u 12:14
0

NAJPOŽELJNIJI FUDBALER! Murinjo želi Bejla u timu

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl na korak je do povratka u Totenhem, prenose britanski mediji.

Kako se navodi, Velšanin bi mogao da se vrati u London jer menadžer Totenhema Žoze Murinjo u januaru želi da pojača tim, a Bejl je prvi na listi želja. Dodaje se da bi u pravcu Madrida mogao da bude poslat Kristijan Eriksen, kome ističe ugovor na kraju sezone i izvesno je da odlazi u januaru.


PROČITAJTE I OVO

TAKO JE MORALO DA BUDE Ubio ženu u krevetu, napisao pismo, pa se obesio

KLJUČA CRNA GORA Policija pretukla vladiku Metodija i dvojicu vernika

HAOS U SKUPŠTINI CRNE GORE! Usvojen zakon o veroispovesti, čuju se pucnji, policija upala sa gas maskama… (GALERIJA)

BEOGRAD U BELOM! Sutra počinje sneg, ali caka je u OVOME! (FOTO)

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Rekordna zaplena droga od 7,2 tone!


Bejl je dres "pevaca" nosio do 2007. do 2013. godine, posle čega je za 100 miliona evra prešao u "kraljevski klub". Već izvesno vreme mediji vide Belja na izlaznim vratima "Santjago Bernabeua", gde je zabeležio 244 nastupa i postigao 104 gola, osvojivši 13 trofeja od čega četiri Lige šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter