Izvor:
28.12.2019 u 14:04
0

ANRI O LIVERPULU Tijeri uporedio Klopovu četu sa „nepobedivima“!

Bivši napadač Arsenala Tjeri Anri uveren je da igrači Liverpula imaju velike izglede da ponove uspeh njegovog bivšeg tima, Arsenala iz sezone 2003/2004.

Reč je o sezoni kada su Anri i drugovo sa tadašnjeg "Hajberija" sezonu završili bez ijednog poraza u Premijer ligi.

Liverpul je na polovini sezone na 18 utakmica ostvario 17 pobeda i jedan remi, dok će zaostalu utakmicu sa Vest Hemom kako je potvrđeno tokom dana, odigrati 29. februara.

Izabranici trenera Jirgena Klopa deluju zaista fascinantno ove sezone i na putu su da ponove uspeh menadžera Arsena Vengera od pre deceniju i po.

Anri, koji je u toj sezoni "nepobedivih" postigao 30 golova uz šest asistencija, veruje da Liverpul ima sve šanse da ponovi uspeh.


PROČITAJTE I OVO

EVO ZBOG ČEGA SE KRIJE PO ZEMUNICAMA Prvi komšija malčanskog berberina otkriva jezive detalje!

PREDSEDNIK VUČIĆ GOVORIO O PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST Prosečna plata u Srbiji uskoro 900 evra!

NAJEZDA NA TRŽNE CENTRE NA VRHUNCU U Beogradu se u molovima očekuje i do 100.000 ljudi dnevno!

UHAPŠEN SIN ALEKSANDRA STAMENKOVIĆA Završena višečasovna drama na Novom Beogradu!


"Ova pobeda nad Lesterom je poruka svima. Ako su došli ovde i pobedili ubedljivo, za mene je samo pitanje kada će i teoretski osvojiti titulu, a ne više da li će je osvojiti. Mislim da će biti prvaci", smatra Anri.

On je dodao da ne vidi kako neko može da ih zaustavi.

"Mislim da lako mogu da završe sezonu bez poraza. Pitanje za sve sada je ko može da bude prvi koji će ih pobediti, jer će ligu svakako osvojiti", zaključio je francuski fudbaler.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter