Izvor:
28.12.2019 u 14:01
0

SINIŠA UME DA OPROSTI Mihajlović se sastao sa novinarom koji ga je izdao!

Siniša Mihajlović, srpski trener, konačno je odlučio da razgovara sa čovekom koji se ogrešio o njega ovog leta.

Mihajlović je prihvatio poziv Ivana Zakaronija, urednika Korijere delo Sporta koji je ovog leta izdao poverenje srpskog stručnjaka.

Zakaroni je tada otkrio da se Mihajlović bori sa leukemijom pre nego što je dobio dozvolu za to.

"Hteo sam da budem prvi koji će vam reći šta se događa, ali neko nije želeo da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome je prodao 200 komada novina više nego inače i tako je uništio prijateljstvo koje je trajalo 20 godina", izjavio je tada Mihajlović.

U međuvremenu Siniša je odbijao da se sastane sa urednikom uglednog italijanskog lista, ali su se stvari promenile, što je i objavljeno i u štampanom i u elektronskom izdanju Korijere delo Sporta.

"'Mi smo sada u godinama koje nam ne dozvoljavaju da stičemo previše novih prijatelja, zato moramo da zadržimo one stare, bliske'. Tu rečenicu mi je Siniša ponovio dva puta, poslednji put pre nego što je ušao u taksi koji ga je odvezao kući. Ujedno, ovo su jedine reči sa našeg sastanka koje ću izneti u javnost", naveo je Zakaroni u svom tekstu.

b92.net
Foto: Arhiva


PROČITAJTE I OVO

EVO ZBOG ČEGA SE KRIJE PO ZEMUNICAMA Prvi komšija malčanskog berberina otkriva jezive detalje!

PREDSEDNIK VUČIĆ GOVORIO O PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST Prosečna plata u Srbiji uskoro 900 evra!

NAJEZDA NA TRŽNE CENTRE NA VRHUNCU U Beogradu se u molovima očekuje i do 100.000 ljudi dnevno!

UHAPŠEN SIN ALEKSANDRA STAMENKOVIĆA Završena višečasovna drama na Novom Beogradu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter