Izvor:
28.12.2019 u 17:58
0

BEKAM NAPRAVIO DRIM TIM Atomski sastav Intera iz Majamija (VIDEO)

Dejvid Bekam je osnovao fudbalski klub Inter Majami, koji će se od naredne godine takmičiti u MLS ligi.

Potpisano je 20 fudbalera za prvi tim, očekuje se da iz Evrope stigne još par iskusnih igrača, pretpostavka je da bi David Silva po isteku ugovora sa Mančester sitijem mogao da se preseli na Floridu.

Spekulisalo se i ko bi mogao da sedne na klupu ekipe, činilo se da je bivši trener Reala Santijago Solari glavni kandidat, ali će kako stoje stvari umesto Argentinca šansu dobiti urugvajski stručnjak.

U pitanju je bivši fudbaler Dijego Alonso, koji je sa meksičkom ekipom Monterej osvojio Ligu šampiona tekuće godine, da bi u septembru nakon serije slabih rezultata neočekivano dobio otkaz.

Urugvajac je navodno već neko vreme prvi pik uprave Majamija, a očekuje se da u ponedeljak i zvanično preuzme novonastali klub sa Floride.

Alonso je tokom igračke karijere nastupao u Španiji, Meksiku, Urugvaju i Kini, a branio je i boje španskih velikana Valensije i madridskog Atletika.


PROČITAJTE I OVO

OSMI DAN POTRAGE ZA MALČANSKIM BERBERINOM Novi tragovi: Pronađene dečje gaćice i majica! (FOTO)

MILO POTPISAO: Ranije molbe da to ne uradi nisu urodile plodom!

MILOJE JE SRPSKI FENOMEN: Zbog praseta ima "pečat" posred čela (FOTO)

ZORAN MILIVOJEVIĆ UPOZORAVA: Ishitreno reagovanje i mešanje u unutrašnje poslove može imati nesagledive POSLEDICE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter