25°C

Beograd

MUSLIN: Od igrača tražim da dokažu da su oni najbolje što Srbija ima!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je da nacionalni tim tokom majsko-junskih prijateljskih mečeva mora da pokaže da ima kvalitet za Mundijal u Rusiji i zasluži podršku navijača uoči starta kvalifikacija.

- Pozvao sam veliki broj igrača kako bih se sa svima njima upoznao, ali i kako bi svi oni mogli da se upoznaju sa mojom vizijom i principima po kojima će se ubuduće raditi i funkcionisati u reprezentaciji. Na ovaj način smo pokazali da su vrata reprezentacije svima otvorena, čak i onima koji trenutno iz objektivnih okolnosti nisu trenutno sa nama, a isključivo će od svih njih da zavisi ko će biti pozivan za naredne reprezentativne akcije- rekao je Muslin sa za sajt FS S.

On je istakao da od igrača očekuje da opravdaju ukazano poverenje i pokažu dobar odnos prema nacionalnom dresu.

-Od svih igrača se očekuje da svojim ponašanjem na terenu, ali i van njega, kao i odnosom prema obavezama na svakom treningu, pokažu i dokažu da su oni najbolje što Srbija ima- rekao Muslin.

Novi selektor nacionalnog tima naglasio je da su prijateljske utakmice protiv Kipra, Izraela i Rusije veoma važne, jer već 5. septembra sledi utakmica sa Republikom Irskom na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

-Slede nam veoma važne provere u kojima će se iskristalisati tim za start kvalifikacija i siguran sam da će za sve njih to biti veliki motiv. U predstojeće tri utakmice Srbija mora da pokaže da ima kvalitet da se nađe na SP u Rusiji i upravo na ovim mečevima moramo da krenemo da gradimo ambijent i zaslužimo podršku navijača koja nam je neophodna da bismo ostvarili cilj- zaključio je Muslin.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/jugofooty

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar