Izvor:
19.11.2016 u 05:17
0

Operacija neophodna: Najbolji srpski fudbaler moraće pod nož što pre!

Srpski reprezentativac Dušan Tadić priznao je da će morati da ide na operaciju nosa zbog preloma koji je zadobio na utakmici protiv Velsa, ali da ne želi da odmah ode po nož

Kako je rekao Tadić za "Novosti", ukoliko bi sad otišao na operaciju, morao bi da pauzira od fudbala, a to bi ga izbacilo iz sjajnog ritma u kojem igra poslednjih meseci.

Nos je pukao na dva mesta, operacija je neminovna, ali je procena da bi me to potpuno izbacilo iz ritma, pa sam odlučio da ipak igram do prve sledeće pauze rekao je Tadić.

On će derbi sa Liverpulom, u dresu Sautemptona, igrati sa posebnom maskom.

U bolnici mi je izrađena specijalna maska za ovakve prilike. Verovatno ću morati da je nosim na licu, ali moram da priznam da mi je poslednjih dana baš smetala na treninzima priznao je Dušan Tadić.

Informer
Foto:FSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter