Izvor:
19.11.2016 u 20:11
0

Transfer bomba: Nekadašnji kapiten Partizana i standardni reprezentativac uskoro potpisuje za Barselonu!

Barselona je već duže vreme u potrazi za zamenom za Aleša Vidala koji je na pragu da napusti klub. U igri su do sada bili Darijo Srna, Serž Orije, Stefan Lihštajner, pa i kapiten selekcije Srbije Branislav Ivanović, a sada se pojavilo novo, pomalo neočekivano, ime još jednog srpskog reprezentativca.

Kako piše poznati španski medij ‘Mundo Deportivo’, upućen u rad Barselone, Antonio Rukavina postaje sve jači pik katalonskog kluba i vrlo lako bi on mogao da bude rešenje za sve probleme u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Rukavina ima sa Viljarealom dosta veliki ugovor, ali to ne bi bio problem za Barselonu, ali potencijalno obeštećenje još uvek nije poznato.

Bivši kapiten Partizana, za koji je nastupio u preko 100 utakmica, u karijeri je igrao za Bežaniju, a kasnije Valjadolid i Viljareal. Prekaljen je u španskoj Primeri i mogao bi da bude pravo rešenje, posebno posle partija za Srbiju protiv Irske, Austrije i Velsa.

Hotsport-rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter