Izvor:
22.11.2016 u 18:59
0

Šampioni: Zemunove nade budućnost srpskog fudbala!

Mlađi omladinci Zemuna sjajnim igrama u ovoj polusezoni osvojili su prvo mesto u beogradskoj ligi za 1999. godište. Pod trenerskom palicom Bobana Kitanova nekadašnjeg kapitena Obilića i Zemuna i internacionalca na Kipru ovi momci su bili bolji od najvećeg konkurenta Rada i čvrsto drže prvu poziciju.

– Ovo je od kada sam se vratio sa Kipra najtalenovanija generacija Zemuna koju sam trenirao. Verujem da će imati uspešne karijere kao prvotimci. Pojedini su već igrali prijateljske utakmice za prvi tim, a standardni su i u omladinskoj ekipi Zemuna, koju vode Milošević i Šubert igračke legende kluba – kaže Kitanov, koji je osim igračke na Kipru imao i dobru trenersku karijeru.

– Nikša Stojanović je već u prvom timu, a njegovim putem očekujem da će krenuti Gvozdenović, Živković, Marković, Antić i Vasović. Željni su rada i dokazivanja što je osnovni uslov uz talenat da postanu pravi profesionalci.

Kapiten ekipe Raim Elvin o ostvarenim rezultatima ove jeseni je rekao.

– Ostvarili smo izuzetan uspeh možda i više od očekivanog. Najviše zahvaljujući treneru Kitanovu, koji nam je mnogo pomogao da otkrijemo naše prave mogućnosti, Pred nama je još dug put dokazivanja, želimo da pobeđujemo za naše verne navijače i nadamo se da ćemo uskoro biti u prvom timu voljenog kluba.

happyTV.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter