Izvor:
24.11.2016 u 20:53
0

NEOČEKIVANI TRANSFER: Depaj odlazi sa Old Traforda i potpisuje za Spartak!

Uverenje da će Memfis Depaj u januaru sigurno napustiti Old Traford danas je još više uvreženo nakon informacija da se za krilnog napadača iz Holandije interesuje ruski gigant.

Lider Premijer lige Spartak iz Moskve želi fudbalera Mančester Junajteda već u januarskom prelaznom roku, javlja ruski portal Sport Ekspres.

U Moskvi se nadaju da bi mogli najpre da ga dovedu na šestomesečnu pozajmicu, uz opciju da ga otkupe od Crvenih đavola sledećeg leta kada se završi prvenstvo. Jedina dilema je da li je sam Depaj spreman da Mančester zameni Moskvom?

U Spartaku veruju da imaju nekoliko asova u rukama kojima će ga privoleti na selidbu u prestonicu Rusije, pre svega u činjnici da je Italijan Masimo Karera trener kluba, kao i da za crveno-bele nastupa njegov dobar drug i zemljak Kvinsi Promes.

Inače, Spartak još uvek nije poslao zvaničnu ponudu na adresu fudbalera Mančester Junajteda, ali prema navodima Sport Ekspresa prvi kontakti sa njegovim agentima su već ostvareni. Depaj se do sada najčešće dovodio u vezu sa Volfzburgom i Evertonom.

Moskovski tim je trenutno lider ruskog šampionata sa tri boda više od Zenita posle 14 odigranih kola.

Mocartsport
Foto: Aktuelno.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter