Izvor:
02.12.2016 u 01:03
0

PAKLEN ŽREB: Evo sa kim Orlići igraju u grupi!

Moglo je lošije, nije da nije, ali moglo je i mnogo lakše! Mlada reprezentacija Srbije takmičiće se u grupi B na Evropskom šampionatu u Poljskoj, a za rivale će imati izuzetno jake selekcije Španije i Portugala! Četvrti član naše grupe je najslabiji tim turnira, reprezentacija Makedonije, ali ne treba zaboraviti da će siguran plasman u drugu fazu obezbediti samo prvoplasirana ekipa iz grupe, a ne dve, kao ranijih godina.

Evo i sastava svih grupa:

GRUPA A: Poljska, Slovačka, Švedska, Engleska.
GRUPA B: Portugal, Srbija, Španija, Makedonija.
GRUPA C: Nemačka, Češka, Italija, Danska.

Ono što je dobro jeste što smo izbegli možda i najjaču mladu reprezentaciju današnjice – Nemačku, ali zato su nam tu Španci, a o njima je suvišno trošiti reči. Tu je kao nosilac i Portugal koji nema tako zvučna imena, međutim, uvek ima dobar tim o čemu svedoči njihovo finale 2015. i trijumf u polufinalu tog turnira upravo protiv Nemačke od 5:0.

Makedonija je najveće iznenađenje i istorijski rezultat napravila je samim plasmanom na završni turnir, pošto jer u kvalifikacijama izbacila Francusku. Protiv naših južnih suseda bodovi ne bi smeli da nam izmaknu…

Podsetimo, na Evropskom šampionatu za igrače do 21 godine po prvi put će učestvovati 12 reprezentacija. One će biti podeljene u tri grupe, a plasman u polufinale obezbediće tri pobednika grupa i najbolji drugoplasirani tim. Prva utakmica, odnosno otvaranje šampionata zakazano je za 16. jun, dok će finalni okršaj na programu biti 30. istog meseca u Krakovu.

Izvor: Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter