Izvor:
04.12.2016 u 17:09
0

POTVRDIO: Šapekoense je pobednik Kopa Sudamerikana!

KONMEBOL nas je proglasio šampionom. Klub će zbog toga dobiti 6.500.000 evra i to nam je već obećano", kaže vršilac dužnosti predsednika Ivan Toco.

Vršilac dužnosti predsednika Šapekoensea Ivan Toco otkrio je da je Južnoamerička fudbalska federacija zvanično potvrdila da će njegov tim biti proglašen za pobednika Kopa Sudamerikana.

To znači i da će Šapkoense sledeće godine imati premijerni nastup u najjačem takmičenju u Južnoj Americi Kopa Libertadores. Ove odluke biće od velike pomoći malenom klubu, jer bi učešće u tamošnojoj Ligi šampiona omogućilo Šapkoenseu da zaradi novac i proba da ponovo izgradi klub, nakon tragične avionske nesreće.
KONMEBOL nas je proglasio pobednikom Kopa Sudamerikana. Klub će zbog toga dobiti 6.500.000 evra i to nam je već obećano. Ne znam samo da li će i kada biti organizovana ceremonija uručenja trofeja, rekao je Toco za brazilske medije.

Podsetimo, nakon prošlonedeljnih tragičnih događaja u Kolumbiji kada je pao avion sa fudbalerima brazilskog tima Atletiko Nacional je pozvao Južnoameričku fudbalsku konfederaciju da uruči trofej Kopa Sudamerikana brazilskom timu, Prošlosezonski pobednik Santa Fe već je poslao trofej koji je osvojio Šapekoenseu.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter