Izvor:
12.05.2016 u 21:49
0

PREKIPELO IM: Everton otpustio TRENERA!

Fudbalski klub Everton otpustio je danas trenera Roberta Martinesa, preneli su britanski mediji. Kako piše Bi-Bi-Si, očekuje se da će Everton uskoro izdati i zvanično saopštenje.

Everton je u poslednjih 10 utakmica pobedio samo jednom, pa su se i navijači u poslednjih nekoliko nedelja okrenuli protiv Martinesa. Za večeras je zakazana godišnja ceremonija dodela nagrada, a pristalice Evertona su ranije najavile protest protiv Martinesa.

Posle sinoćnjeg poraza od Sanderlenda uprava kluba je odlučila da deluje, tako da je upravo taj meč bio i poslednji meč Martinesa na klupi Evertona.

Španski trener je u Everton došao 2013. godine iz Vigana, kada je na klupi zamenio Dejvida Mojsa, a ugovor s Evertonom mu je važio do 2019. godine.

Martines je trenersku karijeru počeo u Svonsiju, pre nego što je 2009. godine prešao u Vigan.

Britanski mediji poslednjih nekoliko dana spekulišu i da će holandjanin Frank de Bur preuzeti Everton. Te spekulacije od danas su pojačane, pošto je De Bur napustio Ajaks. Pored De Bura, kao zamene za Martinesa pominju se još i Ronald Kuman i Manuel Pelegrini.

Everton je, kolo pre kraja šampionata, na 12. mestu na tabeli sa 44 boda. Sezonu 2015/16. Everton završava na svom terenu protiv Noriča.

Beta
Foto: Twitter/Sky Sports Football

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter